Din varukorg är tom!
20/02/2019
Många Anaheim Ducks fans bor i soliga SoCal, men det finns många av oss som inte gör det. Det finns certianlly både bra och dåligt för att vara en långdistans Ducks fan.   Här är ett faktum att många av er kanske inte vet. Medan vi alla är dedikerade Anaheim Ducks fans, är de flesta av personalen här på Pucks of a Feather från out of state. Vi haglar från platser som Arizona, Boston och även Kanada. Men medan vi kanske är majoriteten här på webbplatsen är vi ..
20/02/2019
Anaheim Ducks gick upp mot Barry Trotz och Islanders på söndagen, men stängdes ut 3-0. Den verkliga, ursprungliga, mer älskade, Mighty Ducks var där och åtminstone hade de en bra tid.   Fem spelare, skådespelare-från den ursprungliga filmtrilogin sätta på sina gamla tröjor, skridde på Islanders träningsbanan och tog bilder med några av deras knock-off efterträdare som Ryan Getzlaf.   Colombe Jacobsen-Derstine (Julie "The Cat" Gaffney), Vincent Larusso ..
03/01/2019
2003 är mer känt som året då Anaheim Ducks nästan vann Stanley Cup. Vägen till Stanely Cup Finals ledde dem dock genom Hockeytown för att möta sina största rivaler.   Den hårda rivaliteten mellan Anaheim Ducks och Detroit Red Wings började långt före 2003-matcherna i Stanley Cup. Faktum är att starten på rivaliteten började på den dag då de mäktiga ankorna Anaheim tog isen för första gången.   Vi vet alla historien. Detroit är upp 7-1 nära slu..
05/11/2018
Toronto Maple Leafs har förlorat back-to-back-spel, och Arizona Coyotes kan vara laget som kan hjälpa fansen att vara lugna under denna svåra period.   Inträde i spelet mot Calgary Flames den senaste veckan höll Toronto Maple Leafs en extremt hälsosam 8-3-0 rekord och scorade i en fenomenal takt.   Två förluster senare och Leafs fans är oroade över att laget plötsligt har förlorat en förmåga att göra poäng, och nu håller laget en 8-5-0-post som har s..
09/10/2018
Anaheim Ducks regelbundna säsong pågår! De öppnade säsongen onsdagen den 3 oktober mot sina överstatliga rivaler, San Jose Sharks. Denna matchup har väntats sedan andarna släppte sitt ordinarie säsongschema. Att öppna sin säsong mot Sharks gav dem en möjlighet att lösa in sig från skammen att bli svepade i omgången av slutspelet.   Jag tycker att det är säkert att säga att Ducks Nation slogs om huruvida ankorna faktiskt kan lösa sig själva. Halvparten av oss v..
24/09/2018
Anaheim Ducks 2018-19 'D-kärnan ser ut att vara ganska lätt att projicera vid denna tidpunkt. Med många namn återvänder och ett par unga gevär som är redo att bryta igenom de sex slitsarna ser ut att vara låsta in. Men ska änderna ta tillbaka en gammal vän som fortfarande är osignerad?   Cam Fowler, Hampus Lindholm, Brandon Montour, Josh Manson, Andrej Sustr och en av Marcus Pettersson eller Jacob Larrson. Det här ser ut att vara din Anaheim Ducks D-kärna när vi nä..
11/09/2018
Med 186 NHL-spel under hans bälte är det säkert att säga att Nick Ritchie ännu inte har blivit utrustad för Anaheim Ducks. 6'2, 226-pund framåt har uppställt 26 mål och 33 assisterar sedan han först tog isen under säsongen 2015-16. Medan dessa siffror inte är mjuka är de inte lika höga som Ducks fans och personal hoppades när han utarbetades 10: e generellt under 2014. Han har dock utmärkat på en sak, dock - straffar.   Den unga kraften har rackat upp totalt 171 ..
30/08/2018
jubileumslogotyp och ha logotypen som en lapp på sina uniformer och kanske måla den på sitt utvalda spelrum för hela säsongen. Det är så långt som vissa lag går men så långt som Anaheim Ducks är det inte tillräckligt att bara göra det. I stället tar laget ett omfattande omfång till sin historia - även om deras historia är knuten till att i princip vara ett kampanj för en Disney-sportfilm.   Ankorna stannade inte bara vid en årsdagslogo. De presenterade en ny t..
20/08/2018
Bruins Insider Joe Haggerty är profilering spelare som kommer att vara på, eller ha en chans att vara på, 2018-19 Bruins. Idag: Sean Kuraly.   Kuraly representerar en Bruins prospekt som blev legit spelare efter det fjärde linjens centrum av P-Bruins och omvandlades till en solid, stark tvåvägs pivot på en B: s energilinje som faktiskt var ganska bra under större delen av säsongen. Det kan finnas en gräns för den offensiva uppsidan till en robust straffare som Kuraly, ..
31/07/2018
Efter en lång karriär har den tidigare Boston Bruins-vingen Jarome Iginla gått i pension. 22-års veteran kommer att gå ner som en av de bästa spelarna att aldrig vinna en Stanley Cup.   Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla kommer aldrig spela i NHL igen. Den 30 juli kommer Jarome Iginla att återvända till Calgary och gå i pension som medlem av Calgary Flames. Iginla hade en kopp kaffe med Boston Bruins i slutet av sin karriär när han försökte vinna en..
17/09/2017
Du kan inte säga att Arizona Coyotes inte försökte något annorlunda i sommar Arizona Coyotes män NHL kläder.   I stället för några mediokra veteranfri agent signeringar verkade de mer böjda på att sparka sig ut ur det som helst som de hade jobbat på genom att göra ett par stora affärer för mer effektiva veterinärer som kan göra en mycket större skillnad än några mellan- sex framåt signerade för 3,5 miljoner dollar för att du måste spendera pengar på ..
06/08/2017
Buffalo Sabers och nyligen namngiven generaldirektör Jason Botterill har arbetat hårt för att undvika skiljeförfarande med sina få återstående begränsade fria agenter. Laget lyckades med att omdirigera goaltender Robin Lehner och Johan Larsson, liksom nyligen förvärvade försvarare Nathan Beaulieu.   Beaulieu kom till Sabers från Montreal i ett drag av Canadiens för att undvika att förlora den unga blueliner i expansionsutkastet. Om Beaulieu hade gått till Vegas had..