Din varukorg är tom!

Trending Topics: Kan Coyotes ta ett steg framåt denna säsong?

17/09/2017 0
Du kan inte säga att Arizona Coyotes inte försökte något annorlunda i sommar Arizona Coyotes män NHL kläder.
 
I stället för några mediokra veteranfri agent signeringar verkade de mer böjda på att sparka sig ut ur det som helst som de hade jobbat på genom att göra ett par stora affärer för mer effektiva veterinärer som kan göra en mycket större skillnad än några mellan- sex framåt signerade för 3,5 miljoner dollar för att du måste spendera pengar på någon.
 
De mer anmärkningsvärda av dessa tog på Derek Stepan och Antti Raanta för Anthony DeAngelo och en första runda val. Den andra blev självfallet tappad i sin omgång eftersom Stan Bowman befann sig i inlämning med en långsammare lönekapital och han följaktligen fick ge upp Niklas Hjalmarsson för 70 cent på dollarn.
 
De bytte också ut sin gamla tränare, som har haft en viss grad av framgång, nästan överallt, han är borta, för en släkting som är okänd. Dave Tippett är, så långt jag är bekymrad, en tränare som enkelt slår in i tredjedel av ligan trots de grova resultaten på ett tydligt ombyggnadsteam som länge varit en dörrmatta på västkonferensen.
 
Samtidigt menar Rick Tocchet, vem vet. Han var huvudtränare i Tampa en stund tillbaka när de också var i grov form talangsvis. De fick outshot ganska bredt, deras speciella lag varierade mellan hemsk och ingenting att skriva om och de fick inte mycket goaltending. Ställningarna - 53 vinner över 148 matcher - speglar dessa frågor snyggt.
 
Men deras offseason förvärv, coaching frågor åt sidan, representerar en bättre drag än de flesta lag fick denna sommar. Frågan är om det är nog för att verkligen flytta nålen på något märkbart sätt och driva detta lag närmare slutspelet.
 
Inte att någon skulle misstänka detta för ett playoff-lag, förstås, men du skulle vilja se framsteg på den fronten med dessa tillägg. Framsteg bör inte vara så svårt heller; de hade bara 70 poäng förra säsongen. Bara på talangflödet ensam, såväl som modningen av lagets fantastiska sex (SIX!) Framåt på ELC, kan du förvänta dig att numret ska gå upp. Men om du har frågor om hur allt detta ska fungera, så har du rätt att vara försiktig här.
 
Ja, de har Stepan och Anthony Duclair och Max Domi som killar som är beprövade sex NHLers med några poäng uppåt, i en eller annan grad. Tobias Rieder har aldrig rensat 40 poäng på tre årstider, och han spelade den näst mest 5-på-5-minuten bland Coyotes-framåtriktningar förra året (killen framför honom, Radim Vrbata, har tagit sina tjänster på annat håll). Jordan Martinook var tredje, och medan jag faktiskt tror att han är ganska anständig i vissa roller, borde han inte vara någonstans nära dina topp tre i istid.
 
Nu var en del av dessa problem att Coyotesna var lite olyckliga förra säsongen. Domi missade tid, och Duclair hamnade för sent eftersom hans spel inte var där det var nödvändigt. Man föreställer sig att de annars skulle ha ansetts vara mycket större delar av brottet.
 
På samma sätt är Christian Dvorak en annan kille som som en rookie satte upp 30 pluspoäng, vilket inte är dåligt alls, men han fick bara 15 minuter per natt. Hur fungerar det i en större roll? Hur ser Clayton Keller ut, som bara blev 19 i juli, efter tre matcher i slutet av förra säsongen? Kan Lawson Crouse, som var ganska dålig som en 19-årig sig själv förra säsongen, faktiskt lever upp till utkastet till hype? Kan Brandon Perlini vara mer än en AHL / NHL-tweener? Det här är alla stora frågor med mycket lätta svar, men nästan alla kommer att bli ombedda att spela stora roller.
 
Med tanke på att detta lag spenderade mycket av sommaren som slog veteraner som tidigare skyddade dem från större roller, så är det inte ett alternativ längre. Deras icke-ELC framåt pool är tunna minst sagt. Rieder, Duclair och Martinook har nämnts. Nick Cousins ​​är en OK djup spelare som inte borde vara någonstans nära din topp-sex. Det lämnar Jamie McGinn och Brad Richardson, vars senare missade mest av förra säsongen och är uppriktigt sagt inte så bra att börja med. Kasta kanske in Emerson Etem, som är på tvåvägs och kan vara en NHLer som standard.
 
Den goda nyheten är att tillägget av Hjalmarsson gör den blueline lite respektabel Billiga hockeytröjor. Sätt honom med Oliver Ekman-Larsson och, wow, det kan vara ett bra topppar för en gång. Vi har hört för evigt - och sett mycket bevis - att Ekman-Larsson är en mycket bra nr 1 försvarare och parar honom med en kille som kan låsa saker försiktigt för att en gång kunna ge några seriösa resultat.