Din varukorg är tom!

Toronto Maple Leafs: Lärdomar att lära av Arizona Coyotes

05/11/2018 0
Toronto Maple Leafs har förlorat back-to-back-spel, och Arizona Coyotes kan vara laget som kan hjälpa fansen att vara lugna under denna svåra period.
 
Inträde i spelet mot Calgary Flames den senaste veckan höll Toronto Maple Leafs en extremt hälsosam 8-3-0 rekord och scorade i en fenomenal takt.
 
Två förluster senare och Leafs fans är oroade över att laget plötsligt har förlorat en förmåga att göra poäng, och nu håller laget en 8-5-0-post som har sett dem släppa till fjärde i Atlanten.
 
Förlorande stjärncenter Auston Matthews har tydligt haft en inverkan på laget, men det finns tydligt hopp om att laget kommer att återvända till sina imponerande offensiva sätt långt tidigare än senare.
 
Om det finns ett lag i NHL som bladen ska se efter för lite hopp och inspiration 2018 Chicago Blackhawks Herr Matchtröjor hockey, är det Arizona Coyotes.
 
För att starta 2018-19 säsongen, hade Coyotesna en 1-4-0 rekord och registrerade bara två mål i regelverk.
 
Coyotesna har nu en 6-5-0 rekord, har vunnit fyra matcher i rad och har nu gjort 31 mål den här säsongen - med höga poängspel mot Ottawa Senators (5-1) och Tampa Bay Lightning (7-1) markera den plötsliga förändringen i förmögenhet.