Din varukorg är tom!

The Good and Bad of Being Long Distance Anaheim Ducks Fan

20/02/2019 0
Många Anaheim Ducks fans bor i soliga SoCal, men det finns många av oss som inte gör det. Det finns certianlly både bra och dåligt för att vara en långdistans Ducks fan.
 
Här är ett faktum att många av er kanske inte vet. Medan vi alla är dedikerade Anaheim Ducks fans, är de flesta av personalen här på Pucks of a Feather från out of state. Vi haglar från platser som Arizona, Boston och även Kanada. Men medan vi kanske är majoriteten här på webbplatsen är vi minoriteten i Ducks Nation.
 
Under den ordinarie säsongen, medan de flesta Ducks fans kan njuta av ett spel på Honda Center under ett hemspel som de vill delta, har vi möjlighet att se vårt favoritlag leva en person personligen en eller två gånger per år om vi har tur. Resten av säsongen, vi får se från komforten av våra soffor.
 
Medan du tittar på ett spel från bekvämligheten i ditt hem kan det vara ganska roligt, speciellt den här säsongen, det går inte att jämföra med att vara nära isen. Ljuden, dofterna och känslorna experianced inom väggarna i Honda Center är några av de mest enthralling.
 
Att bo ut ur staten, eller ur landet, är definitivt svårt, så mycket är sant. Det finns emellertid också några stora fördelar att bo utanför den gyllene staten. Efter att ha diskuterat med resten av personalen har vi kommit fram med en lista över proffs och konserter att vara en långdistans Anaheim Ducks fan.