Din varukorg är tom!

Jarome Iginla hänger upp sina skridskor för gott

31/07/2018 0
Efter en lång karriär har den tidigare Boston Bruins-vingen Jarome Iginla gått i pension. 22-års veteran kommer att gå ner som en av de bästa spelarna att aldrig vinna en Stanley Cup.
 
Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla kommer aldrig spela i NHL igen. Den 30 juli kommer Jarome Iginla att återvända till Calgary och gå i pension som medlem av Calgary Flames. Iginla hade en kopp kaffe med Boston Bruins i slutet av sin karriär när han försökte vinna en Stanley Cup. Tyvärr kunde legenden inte nå det gemensamma målet för alla hockeyspelare.
 
Iginla tillbringade 16 år i Calgary. Han var franchisans ansikte, men blev tyvärr aldrig avskild från en legitim Stanley Cup-tävlande. Som Iginla åldrade visste han att han skulle behöva lämna Calgary om han ville vinna.
 
Boston Bruins och Pittsburgh Pingvinerna tävlade om målskytten, och Iginla hamnade på pingvinerna. I en underbar händelse besegrade Bruins pingvinen i Eastern Conference Finals. Bruins slutade att förlora i Stanley Cup-finalen, men Iginla insåg att han kunde vinna i Boston. Så han undertecknade med Bruins följande säsong.
 
Iginla fortsatte att spela i slutspelet. Han racked upp 5 mål och 2 hjälper. Tyvärr blev Bruins eliminerad i andra omgången av slutspelet av Montreal Canadiens.