Din varukorg är tom!

Fred, kärlek, WAR och projicerade Ducks-sortiment

02/08/2019 0
Av någon anledning, när jag börjar skriva upp en artikel under säsongen, denna lyrik från The Used fortsätter att dyka upp i mitt huvud Anaheim Ducks Herr Matchtröjor hockey. Jag har börjat och inte slutat med tre olika artiklar, bara för att tappa intresset eller inse att jag inte gillar det jag skriver när jag är cirka 75% färdig med dem.
 
Mycket som denna Anka utanför säsongen, jag "trasslar med i leran".
 
Gör mitt bästa som anka-fan för att förbli positiv eller "kalla det hem". Bara för att inse att "vi var inte (eller har inte) det bra. Inte alls. Inte för en ... för en ... för en sekund ”.
 
Den sista raden får mig att låta lite dramatisk eftersom jag är väldigt mer optimistisk när det gäller att det här laget kommer framåt och har totalt sett varit nöjd med ankornas säsong. De gjorde mycket bra på utkastet när de valde Trevor Zegras och Brayden Tracey i första omgången. De lyckades inte så bra med att förvärva Nicolas Deslauriers från Montreal Canadiens för en fjärde omgång 2020-uttag De gjorde det bra när de skrev under Michael Del Zotto till en blygsam 1-årsavtal. De tog också tillbaka Ryan Miller, Derek Grant och Korbinian Holzer för ytterligare ett spark i burk. De lade till Jani Hakanpaa. Åh och de köpte ut Corey Perry också (inte en stor sak).
 
Sammantaget förväntade jag mig väldigt lite i vägen för ”stora drag” från Ankor och GM Bob Murray. Det här laget var på väg att uppgradera en lista och det verkade uppenbart att detta skulle göras genom att ge plats för några av de hemvuxna talangerna och börja fasa ut några av de "åldrande kärnorna" som har varit ansiktena så länge .