Din varukorg är tom!

Ankor på huvudstäderna FÖRFARANDE Mr. Steel åker till Washington

19/11/2019 0
Efter att ha tappat de fem sista spelen i deras sju-spel hemland, ankom Anaheim Ducks i St. Louis i hopp om att återhämta sig i det första spelet på en fyra-spel resa Anaheim Ducks Herr Matchtröjor hockey. Ankorna körde en framstående prestanda från deras nummer ett centrum till en överraskande 4-1 seger över de försvarande cupmästarna. Derek Grants hat-trick var ett bevis på att när toppen i din lineup dyker upp, kan du vinna spel du förmodligen inte borde göra.
 
Trots att det fördubblats i skottförsök och chanser med stor fara av St. Louis, kunde Anaheim ta en tidig ledning under den första perioden och åka ut det under de senaste 50 + minuterna av spelet. Det är svårt att veta exakt vad man ska ta bort från ett spel där resultattavlan och de underliggande siffrorna berättar så anmärkningsvärt olika historier. Men i slutet av dagen är det som verkligen betyder mest. Att banka två stående poäng mot en konferensmotståndare på vägen är alltid positivt, och för ett lag med massor av unga killar som fortfarande vänjer sig vid de känslomässiga upp- och nedgångarna i NHL är det dessa typer av spel som kan betala sig senare längs linjen.
 
Ankorna befinner sig nu i landets huvudstad redo att ta på sig den ledande Washington Capitals. The Ducks är 4-4-2 under sina senaste 10 matcher (inklusive nämnda 1-3-2 skridsko i sina sex senaste matcher) och har lyckats slösa två separata tre mål "utbrott". Huvudstäderna å andra sidan går in på måndagskvällens spel med en 8-1-1-rekord i sina tio sista matcher (inklusive en förlustförlust under de senaste 15) och har gjort två mål eller mindre bara fyra gånger hela säsongen.
 
Alex Ovechkin befinner sig bunden för tredje i mål, tre av ligaledaren David Pastrnak Billiga hockeytröjor, medan lagkamrat John Carlsson är bunden för tredje i ligan i poäng och den enda försvararen i topp 15. Först i mål och tredje i mål per match, Brott mot huvudstäder tillhandahåller den typ av avancerad produktion som täcker det faktum att regeringssituationen verkar vara den mest flytande i nyligen minne. Medan den 22-åriga Ilya Samsonov (.912) har en högre räddningsprocent än långsiktig Washington-backstop Braden Holtby (.904), verkar huvudtränaren Todd Reirden motvillig att luta sig för tungt på ungen och ger Holtby (15) dubbelt så många startar som Samsonov (7). Vid 30 år gammal och med mer än 400 startar under tio säsonger finns det inget sätt att veta om Holtby är i en nedgång eller om slutet på Vezina-vinnarens premiär har kommit.
 
Om Washingtons brott kan fortsätta göra poäng i en sådan produktiv takt kan de eventuellt skjuta upp inför den frågan fram till i sommar, men om målen börjar torka upp kommer det att finnas mer än några tuffa beslut för huvudtränaren Todd Reirden att göra.