Din varukorg är tom!

Ankor förvärvar försvararen Erik Gudbranson från Penguins

31/10/2019 0
Anaheim Ducks tillkännagav idag att de har förvärvat försvararen Erik Gudbranson från Pittsburgh Penguins för Andreas Martinsen och ett utkast till 2021 för 7: e omgången.
 
Efter att försvararen Josh Manson lämnade matchen mot Dallas Stars torsdag kväll på grund av skada i den första perioden och därefter upptäckts på kryckor efter matchen förvandlades ankorna som redan gapade behovet av högerhängt blålinjedjup till ett svart hål. Denna handel adresserar det behovet. Tydligen. Han är en kropp.
 
Gudbranson, en före detta tredje övergripande plockning av Florida Panthers i 2010 Entry Draft har för närvarande inga poäng genom sju matcher denna säsong. Han räknade 10 poäng (2G, 8A) till och med 76 matcher mellan Vancouver Canucks och Penguins förra säsongen medan han satte upp, ska vi säga, inte bra skottmått.
 
Bortsett från det dåliga spelet, är ett av de stora problemen med denna handel kontraktet. Gudbranson har två år kvar på sitt treåriga AAV-avtal på 4 miljoner dollar som han tecknade med Vancouver. Även om ankorna har utrymme att ta på sig detta kontrakt med utrymme för framtida drag, begränsar denna handel graden av tidplaner Anaheim kommer att kunna göra framöver den här säsongen och skära i nästan hälften av deras tillgängliga pengar.
 
En försvarare som blöder sköt försök att göra 4 miljoner dollar per år som är en före detta Canuck. Jag kommer att ge er tre gissningar för att hitta hans jämförbara.
 
Andreas Martinsen, spelaren som är på väg till Pittsburgh, tecknade ett ettårigt tvåvägsavtal till ett värde av $ 750 000 med Anaheim denna säsong. Han har tillbringat den första delen av denna säsong med att spela med San Diego Gulls.