Din varukorg är tom!

Anaheim Ducks omfamna deras färgglada enhetliga historia med oli

30/08/2018 0
jubileumslogotyp och ha logotypen som en lapp på sina uniformer och kanske måla den på sitt utvalda spelrum för hela säsongen. Det är så långt som vissa lag går men så långt som Anaheim Ducks är det inte tillräckligt att bara göra det. I stället tar laget ett omfattande omfång till sin historia - även om deras historia är knuten till att i princip vara ett kampanj för en Disney-sportfilm.
 
Ankorna stannade inte bara vid en årsdagslogo. De presenterade en ny tredje jersey som på något sätt lyckas knyta alla designelementen från lagets förflutna och nuvarande för att komma fram till en uniform som är överraskande sammanhängande. På papper, som kombinerar färgschemat av jadegrönt, äggplantor lila, silver, vit, svart och deras nuvarande färger av apelsin och guld, verkar det som om det skulle vara ett recept på en absolut röra av en tröja. Istället är det egentligen inte så illa av en jersey alls.
 
Medan den throwback-inspirerade tredje jerseyen kunde ses som polariserande, skulle det vara svårt att föreställa sig att lagets senaste enhetliga beslut alls är dåligt. Faktum är att det är riktigt snyggt att laget har bestämt sig för att ta tillbaka åtta olika throwbackuniformer från lagets katalog som en del av deras Tribute Nights-kampanj. Detta inkluderar lagets inledande utseende, som famously användes av den fiktiva versionen av under uppföljningen av "The Mighty Ducks".
 
De tar till isen som bär de åtta tröjorna under första halvan av säsongen, vilket betyder att vi mycket väl kan se ännu fler tröjor under andra halvan av säsongen. Det finns en fångst, men laget har bara på sig tröjorna för uppvärmning, så vi kommer inte se att ankorna går i full throwback när som helst den här säsongen. Detta är en guldålder av sorter för enhetliga val, men änderna kommer inte att bli för galen med throwbackuniformerna. Med det sagt är det verkligen fantastiskt att den ökända "Wild Wing" tredje jerseyen från säsongen 1995-96 på något sätt kommer att få se dagens ljus igen.