Din varukorg är tom!

Anaheim Ducks: Vad Vi Lärt oss - San Jose

09/10/2018 0
Anaheim Ducks regelbundna säsong pågår! De öppnade säsongen onsdagen den 3 oktober mot sina överstatliga rivaler, San Jose Sharks. Denna matchup har väntats sedan andarna släppte sitt ordinarie säsongschema. Att öppna sin säsong mot Sharks gav dem en möjlighet att lösa in sig från skammen att bli svepade i omgången av slutspelet.
 
Jag tycker att det är säkert att säga att Ducks Nation slogs om huruvida ankorna faktiskt kan lösa sig själva. Halvparten av oss var hoppfulla stjärnahåriga fans, trots att vi visste att en förlust var möjlig. Den andra hälften var rädd för Erik Karlsson och skeptisk om huruvida vi skulle göra det ur den levande Shark Tanken. Ändå kom ankorna tillbaka under den tredje perioden och gav oss en show.
 
Slutspelet på onsdagskväll spelar mig fortfarande avskräckande. Anaheim Ducks besegrade Sharks Chicago Blackhawks Herr NHL kläder, 5-2. Det faktum att änderna vann sin hemöppnare mot San Jose Sharks är mycket att fira. Detta är dock bara det första spelet och vi kan inte riktigt förutse årets resultat med en så liten provstorlek. Det finns dock mycket som vi, och Anaheim Ducks, kunde lära oss under de 60 minuterna.