Din varukorg är tom!

Anaheim Ducks: Skulle andarna locka Shea Theodore tillbaka?

24/09/2018 0
Anaheim Ducks 2018-19 'D-kärnan ser ut att vara ganska lätt att projicera vid denna tidpunkt. Med många namn återvänder och ett par unga gevär som är redo att bryta igenom de sex slitsarna ser ut att vara låsta in. Men ska änderna ta tillbaka en gammal vän som fortfarande är osignerad?
 
Cam Fowler, Hampus Lindholm, Brandon Montour, Josh Manson, Andrej Sustr och en av Marcus Pettersson eller Jacob Larrson. Det här ser ut att vara din Anaheim Ducks D-kärna när vi närmar oss några veckor innan säsongen börjar. De fyra bästa är unga, har stor spelupplevelse och är alla redo att ta nästa steg i sin progression. Andrej Sustr är en veteran som har varit på några djupa Tampa Bay-löpningar och kan erbjuda snaren Ducks D-core behöver och hjälpa till med att ta med en ung d-man i Marcus Pettersson eller Jacob Larsson. Av alla anledningar bör Ducks D-kärnan vara en väloljad maskin och stor styrka i laget. Men det finns en försvarare som förblir osignerad, och en försvarare som Ducks and Ducks fans vet väldigt bra. Shea Theodore.
 
Som varje ängelfläkt känner Shea Theodore var ett olycka i Vegas expansionskonceptet. För att skydda de som Manson och Sami Vatanen då GM Bob Murray slog en affär med Vegas GM George McPhee. McPhee och riddarna skulle lämna de unga D-männa orörda och ta Clayton Stoner i expansionsutkastet. Ankorna skulle i sin tur skicka Shea Theodore till riddarna som ett tack för att du tagit det stora kontraktet för de långsamma, oftast borta Stoner. Ännen såg det som ett sätt att kasta lön och hade gott om unga försvarare i ledningen. Men med honom på marknaden är det värt att få tillbaka honom?
 
Theodore kommer från sin entréplan. Denna affär betalade honom $ 863 333 per år i 3 år. Theodore letar efter mer utan tvekan men inte stora tidspengar. Förra säsongen med Vegas spelade han i 61 matcher och lade upp en linje på 6-23-29. I slutspelet spelade han i 20 matcher som skickade 10 poäng. Fast antal men inte All Star-nummer ännu. Theodore är en stor offensiv defenseman men hans defensiva zonspel behöver arbeta. Han är en +6 för sin karriär i NHL men ser honom spela i Anaheim, ibland fångade is och tillåter oppositionen udda man rusar.